maandag 21 maart 2011

Aangenaam!

Op een zonnige zondag voor de lente officieel begon, waren wij reeds om 9.00 uur in de ochtend paraat in Amersfoort voor wederom een trainingsloop. 20 Kilometer stond er op het programma, maar voordat we van start gingen, moest er eerst een teamfoto worden genomen. Dan weet de lezer (en donateur natuurlijk!) ook met wie hij of zij van doen heeft.

Drie uitdagingen bij het maken van de teamfoto. Uitdaging één: de fotograaf is ook teamlid. Uitdaging twee: sommige teamleden hebben hoogtevrees. Uitdaging drie: de fotograaf had bedacht dat het wel leuk zou zijn om op een verhoging te gaan staan ;-)

Met de eerste uitdaging was rekening gehouden in de vorm van een statief en een draadloze afstandsbediening. De tweede uitdaging was gewoon een kwestie van doorzetten. Aangezien daar bij deze hele Trailwalker toch al sprake van is, werd er ook niet gepiept, maar gewoon gedaan. Uitdaging drie was daarmee opgelost. En dit is 'm geworden:




Vervolgens werd de 20 km met redelijk gemak doorstaan, daarbij natuurlijk geholpen door fantastisch weer en een heerlijke temperatuur. De verleiding was groot om op een terras in Amersfoort aan de wijn en het bier te gaan, maar met de Trailwalker in het vooruitzicht worden de dames verstandig en neemt de behoefte aan alcohol af. Anneke vraagt zich wel serieus af of er gerookt mag worden op de Veluwe...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten